spiral36.jpg
Klik op een brochure om deze als pdf te downloaden.


Met regelmaat verzorgt UNIDE voor yogadocenten en andere geïnteresseerden gecertificeerde bijscholingen op het gebied van Universeel Denken, yoga, oosterse en westerse filosofie en meditatie. Door het volgen van bijscholingen kunnen yogadocenten hun kennis verder verbreden en verdiepen.

De door UNIDE verzorgde bijscholingen worden erkend door de Vereniging van Yogadocenten Nederland (VvYN). Bij iedere bijscholing wordt de deelnemers een certificaat uitgereikt.
UnideLogo
homepage
Over Unide
UNIDE Bijscholingen
UNIDE Opleiding
UNIDE Docentenlijst
UNIDE Publicaties
Overige
UNIDEbijscholing
Eerstvolgende bijscholingen
De titels en de onderwerpen van de eerstvolgende te houden bijscholingen moet u nog even van ons tegoed houden. Om belangstellenden een indruk te geven van onze bijscholingen, treft u hiernaast de brochures van de twee laatste bijscholingen aan.

Aanvragen informatie bijscholing(en)
Via een van onderstaande telefoonnummers kunt u opgeven dat u informatie over de eerstvolgende bijscholingen wilt ontvangen en per e-mail natuurlijk; vermeld daarbij als onderwerp ‘Aanvraag informatie bijscholingen’ en plaats in het bericht zelf in ieder geval uw naam, e-mailadres en graag uw telefoonnummer. De leden van Unide en eerdere deelnemers van bijscholingen ontvangen automatisch bericht van ons.

Voor telefonische informatie kunt u contact opnemen met
Elisabeth Wesseling, 070 365 7775 of
Frans Perquin, 020 622 5452.

Laatste bijscholingen
De bijscholing ‘YOGA en de aspecten van HA en THA’ heeft plaatsgevonden op zondag 30 mei 2010. Hiernaast vindt u meer inhoudelijke informatie over deze bijscholing in de brochure ‘Yoga en de aspecten van HA en THA’ [pdf].

Onder de titel ‘Yoga en Adem’ vonden twee gecertificeerde bijscholingen plaats: ‘Waarnemen gewaar-worden gewaar-zijn’ en ‘De kunst van leven en sterven’. Om u een indruk te geven treft u informatie aan van de bijscholingen in onze brochure ‘Yoga en Adem’ [pdf]. De bijscholingen waren afzonderlijk, maar uiteraard ook beide te volgen.
UNIDEbijscholingen.jpg